Kā jūs jau nojautāt, mūsu vietne ir veltīta dažāda veida intelektuālai izklaidei - kvestiem, lomu spēlēm, pilsētas kvestiem, kroga viktorīnām, mafijas spēlēm un citiem, kopumā visam, kas palīdz mums novērst uzmanību no skarbās realitātes. Galu galā spēles laikā mēs nokļūstam ideālā pasaulē, jā, ar zināmām konvencijām un noteikumiem, bet citādi mēs esam brīvi un varam radīt, ko vien vēlamies!

Tagad ir arvien vairāk jaunu datorspēļu, sīkrīku, mēs nevaram iedomāties savu dienu bez interneta un sociālajiem tīkliem. Arvien vairāk laika mēs pavadām pie datoriem, ar telefonu vai planšetdatoru rokās, bet pasaule ir tik interesanta :^)

Taču jau aptuveni 10 gadus ir forša alternatīva - spēles ar “izkāp no istabas” scenāriju - kas tas ir, ir skaidrs no nosaukuma. Bet tik un tā paskaidrosim: uz ierobežotu laiku (parasti 60 - 90 minūtes) tev (parasti 2-5 cilvēku komandai) ir jāmaksā nauda (parasti neliela), jāizpēta istaba, kurā esi ieslodzīts, jāatrod visas slēptuves, jāatrisina visas mīklas, jāatver visas slēdzenes un jāizkļūst dzīvam, labi, tikai jāizkļūst, tu vari būt miris :D 

Šāda veida spēles apceļo planētu tikpat ātri kā jaunie TikTok izaicinājumi. Sākumā tās Latviju sasniedza ar kavēšanos. Taču šī nelielā aizkavēšanās ļāva veidotājiem redzēt, kā tas viss darbojas pasaulē, un radīt kaut ko lielisku! Daudzi tā arī izdarīja, un viņu veikumu vari novērtēt mūsu vietnē, mums ir objektīvākais vērtējums, kuru vari droši aplūkot un izdarīt secinājumus. Vērtējumus, kas saņem tādu vai citādu uzdevumu, mēs aprēķinām pēc formulas, kurā ņemti vērā daudzi faktori.

Mūsu vietnei jākalpo jums kā palīgam, izvēloties kvestu, šim nolūkam mēs cenšamies paredzēt visas iespējamās nianses un padarīt meklēšanu un izvēli pēc iespējas vienkāršāku.

Mēs cenšamies būt godīgi pret saviem lietotājiem un būt pēc iespējas objektīvāki. Mūsu plānos ir apmeklēt visus kvestus un atstāt savas atsauksmes un vērtējumus, kā arī mēs vēlamies sadraudzēties ar visiem un doties spēlēt bez maksas, lai uzzinātu no organizatoriem, kas viņus pamudināja iesaistīties šajā biznesā!

Ceru, ka šis raksts jūs vismaz mazliet ieinteresēja, jo, ja nē, tad jums ir tieši 60 minūtes, lai izskrietu no pilsētas }:D

Ar cieņu un mīlestību, Extrareality komanda

Mūsu kontakti un darba laiks 

Mēs strādājam no plkst. 10.00 līdz 19.00, bet jūs varat sazināties ar mums 24 stundas diennaktī, izmantojot sociālos tīklus un e-mail.

Facebook
Instagram
E-mail: info@extrareality.lv